We’re sorry, this vacancy is already filled

Write an open job application

1 FTE
HBO
Eindhoven
In deze positie ben je zowel organisatorisch als administratief een belangrijke factor binnen onze organisatie. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling van jouw talenten. Je krijgt energie van het uitvoeren van bedrijfsondersteunende taken die direct impact hebben op het werkgeluk van je collega`s.

 

Je bent creatief en je werkt gestructureerd. Je bent in staat om je taken te plannen en te organiseren en stelt prioriteiten als dit nodig is. Er is ruimte om de functie vorm te geven wanneer je hier de mogelijkheden toe ziet.

Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een administratieve functie. Je bezit zeer goede organisatorische, administratieve en communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als in het Engels) en hebt een aangeboren gave voor gastvrijheid.

Je bent praktisch en pro-actief ingesteld en je ondersteunt de organisatie onder meer met het organiseren van sociale activiteiten. Daarnaast assisteer je het management bij het plannen van afspraken, ben je verantwoordelijk voor attenties, help je onze HR manager met de HR administratie en mutaties en ondersteun je onze Controller met financieel administratieve werkzaamheden.

Write an open job application

One file only.
64 MB limit.
Allowed types: pdf, docx.