We’re sorry, this vacancy is already filled

Write an open job application

0.6 - 0.8 FTE
HBO
Eindhoven
Ons team maakt het succes van LifeTec Group. In deze rol ben je een belangrijke ondersteuning voor het team. Het is een actieve en sterk afwisselende functie die je vraagt veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Als Office Manager ondersteun je de dagelijkse gang van zaken bij LifeTec Group.

Taken en verantwoordelijkheden

Concreet word je in deze rol verantwoordelijk voor:

  • Ondersteunende werkzaamheden van administratieve en organisatorische aard
  • Ondersteuning van Controller bij financieel administratieve werkzaamheden
  • Waarborgen van de ondersteunende bedrijfsprocessen (organisatorisch, financieel, operationeel) en bijdragen aan optimale onderlinge samenwerking op kantoor;
  • Management van facilitaire zaken zoals onderhoud kantoor, inrichting, voorraadbeheer, toegangsbeheer;
  • HR ondersteuning
  • 1e aanspreekpunt voor medewerkers, bezoekers, klanten
  • Contractmanagement; verantwoordelijk voor beheren van afspraken/contracten met partners

Wat neem je mee naar LifeTec Group

In deze positie ben je zowel organisatorisch als administratief een belangrijke factor binnen onze organisatie. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling van jouw talenten. Je krijgt energie van het uitvoeren van bedrijfsondersteunende taken die direct impact hebben op het werkgeluk van je collega`s.

Je bent creatief en je werkt gestructureerd. Je bent in staat om je taken te plannen en te organiseren en stelt prioriteiten als dit nodig is. Er is ruimte om de functie vorm te geven wanneer je hier de mogelijkheden toe ziet.

Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een administratieve functie. Je bezit zeer goede organisatorische, administratieve en communicatieve vaardigheden (zowel in het Nederlands als in het Engels) en hebt een aangeboren gave voor gastvrijheid.

Je bent praktisch en pro-actief ingesteld en je ondersteunt de organisatie onder meer met het organiseren van sociale activiteiten. Daarnaast assisteer je het management bij het plannen van afspraken, ben je verantwoordelijk voor attenties, help je onze HR manager met de HR administratie en mutaties en ondersteun je onze Controller met financieel administratieve werkzaamheden.

Write an open job application

One file only.
64 MB limit.
Allowed types: pdf, docx.